Két márka – egy cél

Két piac- és kompetenciavezető összefogásából 2008 szeptemberében éppoly új mint ismerősnek tetsző márka született: a Hella Gutmann.

A vegyesvállalat célja, melyben a Hella és Gutmann Messtechnik 50-50%-ban részesedtek, hogy a teljes javítási folyamatban teljes lefedettséggel támogassa a gépjárműszerelő szervizeket - a jármű átvételétől kezdve a gyors diagnosztikán és hibakeresésen keresztül egészen a műszaki adatok és javítási segítségek előkészítéséig, valamint a pótalkatrészek gyors ellátásáig. Ezáltal a Hella Gutmann ügyfeleinek olyan versenyelőnyt kínál, mely szerződéses szervizeinknek hosszútávon kifizetődő.

A Hella Gutmann néhány dolgot összefog: a több évtizedes diagnosztikai kompetenciát, valamint az átfogó járműszerelés egyik vezető termék- és szolgáltatáskínálatát. Műszaki adatok hatalmas hozzáférési tartományát és forgalmazási és szervizpartnerekből álló nemzetközi hálózatot több mint 100 országban.

A vegyesvállalat azonban többet jelent dolgozóink és megoldásaink összeadódásánál - a Hella Gutmann a holnap sikeres szervizének partnere.


Ügyfél bejelentkezés

Válassza ki a kívánt funkciót és jelentkezzen be itt a hozzáférési adataival.

Elfelejtette jelszavát?

Segítségre van szüksége a bejelentkezéshez?